!Könyvek akció!

 

 

Miután A magyarock története 1-2. kiadói jogai lejártak, a Népszabadság Zrt kivonta őket a könyvkereskedelmi fogalomból. Megmaradt kötetek, kedvezményes áron, korlátozott példányban rajtam keresztül még vásárolhatók. A kötetek egységára: 5000 forint.

Emellett néhány példányom még van Paul Oliver: A blues története című műfajtörténeti munkájából (2002, jómagam fordítottam), illetve az első, 2002-es Szigetkönyvből. Ezek darabját 3000 forint-ért lehet megvenni.

Az e-mailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) megrendelhető kötetek a Wave hanglemezboltban (1065 Budapest, Révay köz 1.) vehetők át, utánvétellel. (Igény esetén személyesen tőlem is, de az némi szervezést igényel.)

Nyitvatartás:

Wave hanglemezbolt - Hétfő-Péntek: 11:00 - 19:00; Szombat: 11:00 - 15:00

 

!Könyvek akció!

 

!Könyvek akció!

Kedvezményes áron (5000 forint/darab), korlátozott mennyiségben eladó példányok A magyarock története 1-2-ből, illetve 3000 forintért van még 2002-es Nagy Szigetkönyv és Paul Oliver: A blues története. Részletek >>

!Könyvek akció!

A weboldal megjelenítésével és működésével kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon az oldalakat karbantartó webmester-hez.
 shs webdesign www.erelversoft.hu custoMMade by eReLverSoft 2016
 
Ez a weboldal kizárólag a technikai működéshez használ cookie-t, a jobb felhasználói élmény érdekében. Honlapunk használatával Ön elfogadja, hogy cookie-t helyezhessünk el az Ön által éppen használt digitális eszközén.
Elfogadom Nem fogadom el