A magyar folk története

Amikor 2011 nyarán elhatároztam, hogy megírom a táncházmozgalom zenei vetületét, még persze nem tudhattam, hogy fél évre rá az ENSZ illetékes kormányközi bizottsága a magyar táncház módszert felveszi az UNESCO szellemi kulturális örökség listájára. És ezzel az aktussal végképp a helyére kerül az az egykor a Liszt Ferenc térről indult szűk, városi értelmiségi kezdeményezés, amely ma is százezreket vonz világszerte. Torontótól Tokióig.

A magyar folk története című, 288 oldalas, fotóval gazdagon illusztrált, visszaemlékezésekkel tarkított kötet a Kossuth Kiadó és a Hagyományok Háza közös kiadásában - plusz a Fonó támogatásával - a 2013-as Táncháztalálkozóra jelent meg.

Szakmai bemutató: 2013. március 30., 14:00, Papp László Sportaréna, Kodály terem - zenél: a táncházmozgalmat zeneileg elindító Halmos-Sebő-Éri Trió.

Sajtóbemutató: 2013. április 4., 11:00, Örkény Könyvesbolt (Szent István krt 26.) A kötetet bemutatja: Berán István, a Táncház Egyesület vezetője, a könyv szakmai lektora

Dedikálás: 2013. március 30, 15:00, illetve március 31-én 14:00, Sportaréna, Táncház Egyesület standja

Felütés >>

Tartalomjegyzék >>

A weboldal megjelenítésével és működésével kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon az oldalakat karbantartó webmester-hez.
 shs webdesign www.erelversoft.hu custoMMade by eReLverSoft 2016
 
Ez a weboldal kizárólag a technikai működéshez használ cookie-t, a jobb felhasználói élmény érdekében. Honlapunk használatával Ön elfogadja, hogy cookie-t helyezhessünk el az Ön által éppen használt digitális eszközén.
Elfogadom Nem fogadom el