SZIGET KÖNYV 1.0

Nagy Sziget Könyv

Ez a könyv a tizedik Szigetről kifordulva az elmúlt kilenc évet igyekszik minél több irányból megragadni, annak legfontosabb eseményeivel, jelenségeivel, vetületeivel. Hogy miként indult el ez a kezdetben bájos történet, miként váltott véresen komollyá, különösen az elmúlt három évben; hol a helye ennek az egy hét együttlétnek a külföldi és hazai fesztiváltörténelemben; milyen technikai, infrastrukturális és egészségügyi hátteret igényel; mit lát a biztonsági főnök, az ifjúságkutató, a kommunikációs részleg és a fellépő művészek szeme; milyen sztárok, sztorik, szteroidok kötődnek hozzá; meddig jöttek a személyes kedvencek és mikortól indult be a szavazógép; hogyan hullámzott a Sziget és a politika kapcsolata; miként épül ki szép lassan a Sziget "birodalom", legyen szó gazdaságról, rendezvényekről, médiáról; mikor, mit, milyen előjellel írt a sajtó, és mit ír ma hét prominens, a Szigetet a kezdetektől végigélő, számomra hiteles kolléga.

 Budapest, 2002. szeptember 8.
A weboldal megjelenítésével és működésével kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon az oldalakat karbantartó webmester-hez.
 shs webdesign www.erelversoft.hu custoMMade by eReLverSoft 2016
 
Ez a weboldal kizárólag a technikai működéshez használ cookie-t, a jobb felhasználói élmény érdekében. Honlapunk használatával Ön elfogadja, hogy cookie-t helyezhessünk el az Ön által éppen használt digitális eszközén.
Elfogadom Nem fogadom el